divendres, 25 de gener de 2013

MAQUILLATGE EN TVA

"Sombra aqui  i sombra alla Maquillate Maquillate"  volem copiar  la famosa cançó de Mecano. Les xiques de tva 1 2 y 3 van fer el divendres passat, un taller de maquillatge mentrestant els xics van vore una pelicula de Tim Burton. Les xiques se ho van passar molt bè i el resultat va ser espectacular. Us deixem les fotos.


Visita a la ciutat de l'esport

Dimarts vam estar visitant la ciutat de l'esport.Nomes arribar ens va rebre el personal que treballa ací i que molt amablement ens va enseyar les instal·lacions: piscina, gimnàs ,camp de bàsquet, futbol, pistes de tenis i paddel...Després vam estar practicant diferents esports. 

Vos deixem unes fotos per a que vegeu que estem en forma...


divendres, 18 de gener de 2013Hola amics i amigues del blog!!!!!!!!
Aquesta setmana ens visiten Carla i Marisa,que treballen a la perruqueria Marisa de Quatretonda i que van a fer-nos un taller de maquillatge i manicura a totes les xiques del cicle de t.v.a.
Els nostres companys els xics, jugaran a la wi i faran karaoke mentre nosaltres ens posem ben guapes!!!!!!!!!!!
A més a més volem contar-vos que el proper dimarts ens anem d'excursió a a la ciutat dels esports.
Allí passarem tot el dia i practicarem esports molt divertits.
Esperem us agrade la nostra aportació d'avui i fins aviat.
L'aula de tva 2

divendres, 11 de gener de 2013

TENIM UNA NOVA COMPANYA!!!!!!!!!!!!!!

TENIM UNA NOVA COMPANYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Som l'aula de tva 2 .Aquesta setmana volem contar-vos que els reis mags ens han dut molts regals;a més a més tenim una companya nova a l'aula,que es diu Núria, a continuació ella mateixa es presentará.

Hola a tots i a totes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Em diuen Núria , tinc 17 anys i visc a LLanera.Sóc una xica especial,molt treballadora i simpàtica.
M'agrada anar amb els meus amics i amigues a l'escola i de vesprada vaig a nadar i a córrer perqué l'esport es molt bo per a mi.
Estime molt a la meua família i sóc feliç.

THE SODA CLUB

El germà d'Elsa i Edurne és un dels compoenets del grup musica The Soda Club. 
Es una banda de Xàtiva (València) que va naixer a l'estiu de 2011. La banda està composada per Charlie (veu), Gerard (bateria), Jordi (guitarra), Marcel (guitarra),Taxo (baix) y Enok (teclats).

EL DISSABTE 19 a les 22 h. DE GENER PODEU GAUDIR DE LA SEUA MÚSICA A UN CONCERT QUE FARAN AL LOCAL DE CAMOT i ORGANITZAT PER:

- DIVERGENTS. PER AL SUPORT DE PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL.
- THE SODA CLUB.
- CAMOT.
Entre les principals influències del grup es troben artistes internacionals com Arctic Monkeys, The Strokes, Phoenix, Pixies o Velvet Underground i nacionals com a Diners, The Right Ons o His Majesty The King.

Al juliol de 2012 van començar l'enregistrament del que seria el seu primer EP en els estudis de Nacho Mencheta, i amb el qual intentaran fer-se un lloc en el panorama musical espanyol. 
El seu primer EP "GRATIA/ERA" que inclou cinc cançons: OF KINGS, KINGDOMS AND DOOMSDAY/ HYPE/ANOTHER BIKE COMES FROM BOMBAY/THE OUTSIDERS/I WAS BORN IN A DRUGSTORE.


 Ací vos deixem el seu blog per si voleu tenir més informació:
http://thesodaclub.tumblr.com


També un enllaç perquè feu un tast de la seua música:
http://thesodaclub.indielocura.com/p/blog-page.html


ESPEREU QUE VOS AGRADE!!!

Comic de la Dansa oriental

Nou any i tornem a gaudir de les activitats complentàries dels divendres per la vesprada.Us deixem el còmic de l`ultima activitat que fèrem abans de les vacances de Nadal. Tornem amb una sessió de pilates i jocs amb la wii.

esperem que us agrade el còmic